joi, 31 ianuarie 2013

Calendarul tău

PENTRU FAMILIE SAU
PRIETENI ÎN ANUL NOU 2013


     Calendarul - este un lucru foarte necesar în viața noastră de zi cu zi. Întotdeauna ne spune în ce zi calendaristică a săptămânii ne aflăm și în ce dată suntem astăzi. Opțiunea cea mai convenabilă printre calendare - e un calendar de perete. Dacă e mai luminos și mai interesant, unde și fluturașii se regăsesc cu atât mai bine acesta se va integra în interior.

     Este considerat de bune maniere de a prezenta calendarul pentru familie sau prieteni în anul nou. Și dacă el este creat cu propriile mâini (în Adobe Photoshop de ex.) e și mai frumos să fie un cadou care să aducă mai multă bucurie și râsete pentru rudele dvs. în noul an. Pentru a crea un calendar cu Photoshop ar trebui să aveți: fundal transparent, o imagine adecvată pentru prelucrare și grila calendar, pe care îl vom potrivi pe una din pozele alese.

     Notă, puteți găsi o cantitate foarte mare de template-uri pe calendar DesignCrown, așa că alege unul care mai plăcut pentru gusturile dumneavoastră. Următorul pas va fi crearea unui calendar din suprapunere de fotografii sau imagini, care accentuează individualitatea calendarului nou. Alege Elliptical Marquee Tool din bara de instrumente și trage un oval pe stratul de fundal (pentru a crea o altă crestătură pentru montarea de fotografii, respectiv, vom alege un instrument diferit), apoi apăsați tasta DEL pentru a tăia un oval pe fundal în cazul în care doriți pentru a însera fotografii. Această imagine ar trebui să fie mutată la fond și redimensionată, dacă este necesar. Și calendarul este gata! Ai nevoie doar de o imprimantă cu culori de o calitate bună și coli de hârtie speciale cu lipici ce se atârnă ușor pe perete sau al propune rudelor sau prietenilor!

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pt timpul acordat

Previous Home